Inspirationsföreläsningar

Inspirationsföreläsningar

 

Överraskningar & Nya perspektiv

Boka en inspirationsföreläsning. Till ert seminarium, möte, kick-off eller konferens. Eller som del av programmet i ett större evenemang.

10 punkter som gör dig till ett lättare val än konkurrenterna

Det går inte att komma ifrån att marknadsföring är en tävling om vara tydligare, synligare och kreativare än konkurrenterna. Så vad behöver du göra för att vinna tävlingen? Här får du konkreta tips om hur du ska börja, vad du behöver tänka på, ta hänsyn till, prioritera och vad som är avgörande för att din marknadsföring ska kunna påverka kunderna att se dig som det självklara valet.


FÖRELÄSNING: 0,5–2 tim

Pris: 1 000–3 000 kr

Medierna där din marknadsföring får störst effekt

Facebook, radio, TV, webbplatser, DR, nättidning eller papperstidning. Var ska du marknadsföra dig? Vad är olika medier bra på och hur många ska du använda?

Här knyter vi ihop säcken och listar upp vad det är som bestämmer vilka medier du ska använda för att få marknadsföringen att bidra till nya affärer.

Storytelling gör din marknadsföring sagolikt stark

Funderar du på hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt, vara intressant och bli ihågkommen? Då kan du börja berätta din historia. Historieberättandet är världens äldsta marknadsföringsmetod som garanterat kan flytta berg och bygga broar. Här får du tips om hur du skapar en story och omsätter den till modern och framgångsrik marknadsföring.

Marknadsföring är inte alltid vad det ser ut att vara.

Inspirationsföreläsningarna bjuder dina medarbetare, leverantörer, samarbetspartners, kunder och ledningsgruppen på insikter, medvetenhet, nya infallsvinklar och överraskande forskningsresultat inom kommunikation.

mikael dahlgren m-communication

Hör av dig om du har frågor om inspirationsföreläsningarna.

Mikael Dahlgren