KONTAKT
Mikael Dahlgren copy art director M communication

Mikael Dahlgren

 

MARKNADSFÖRINGSSTRATEG   •   COPYWRITER   •   GRAFISK FORMGIVARE

 

Hur kan jag hjälpa dig? Jag ser fram emot att få höra om dina målsättningar och vad du vill få ut av marknadsföringen. Tillsammans är jag säker på att vi kan skapa kommunikation som inte bara blir ett ökat stöd i säljarbetet. Den kommer också bidra till en ny nivå i din dialog med såväl gamla som nya kunder.

EN PASSION

 

Att få jobba med det man brinner för är en belöning varje dag. Jag har haft förmånen att få arbeta med marknadsföring och varumärkesstrategi sedan slutet på 80-talet. Intresset föddes egentligen redan i mitten på 70-talet när jag fascinerad stod och tittade på min pappa som var Art Director. Då var det gnuggbokstäver, rödfilm, vaxmaskin och rörpenna som gällde.

 

Ny marknadskommunikation

Det som kittlar idag är att se hur vi kan använda alla nya kanaler för att få ut det mesta möjliga av  marknadsföringen. Och inte minst hur den måste anpassas för respektive media. Men det som ändå lockar mest är kunskapen om hur våra hjärnor fungerar. Att veta vad som är viktigt och varför bestämmer alla val vi måste göra för att kunna utforma en marknadsföring som fungerar.

 

Passion som smittar

Att få dela sin passion och samtidigt kunna hjälpa andra att lyckas i sin marknadsföring är en ovärderlig payback. Sedan 2006 har jag regelbundet hållit utbildningar inom marknads­föring och varumärkesarbete. Och det är bara att konstatera att varje utbildningstillfälle och varje möte med nya människor har blivit en guldgruva och en boost för den egna utvecklingen.