UTBILDNINGAR

UTBILDNINGAR

 

marknad varumärkeskurs sportbil aston martin

Marknadsföringen är komplexare än någonsin. I vilka kanaler finns kunderna och vad ska du prioritera? Oavsett om du vill etablera dig på en marknad, få uppmärksamhet eller sälja mer är valen du står inför både svåra och många.

 

Mina utbildningar lyfter fram aktuella och avgörande områden inom marknadsföring och varumärkesarbete. De fokuserar på vad som faktiskt spelar roll och hur olika faktorer påverkar varandra. Målet är att du ska känna dig både säkrare och tryggare när du planerar din framtida marknadsföring.

Innehåll och upplägg bygger på forskningsresultat, nya trender och tre decennier av egna erfarenheter. Alla kurser och föreläsningar passar för såväl företag och blivande entreprenörer som för nätverk, kommuner och eftergymnasiala utbildningar.

KURSER

Mynt och diagram. Kurs Kommunikation som skapar tillväxt.

Kommunikation som skapar tillväxt

Målsättningen med kursen är att du ska få en tydlig bild av hur du kan göra din marknadsföring mer affärsdrivande. Kursens olika teman visar hur olika delar hänger ihop och vad du behöver prioritera. Du får också möjligheten att analysera och diskutera din egen marknadsföring.

16 timmar

2x8 / 4x4 tim

bil utbildning marknadsföring och varumärke

Marknadsföring & Varumärke

Kursen ger dig kunskaperna i marknadsföring du behöver när du ska starta ett företag, utöka verksamheten eller vill öka försäljningen. Vi går igenom allt som är avgörande för att du ska kunna utveckla, planera och effektivisera din marknadsföring. Välj hela eller delar av kursen.

10–35 timmar

FÖRELÄSNINGAR

föreläsning storytelling företagssalongen

Storytelling gör din marknadsföring sagolikt stark

Alla pratar om storytelling. Vad räknas som en story och i vilka medier får den störst effekt? Här förklarar vi också hur en bra story påverkar dina kunder och hur du komponerar en berättelse som intresserar, engagerar och berör.

0,5–2 timmar

föreläsning storytelling företagssalongen

Marknadsföringens viktigaste val

Effektiv marknadsföring handlar om att kunna påverka kundernas beslut. För att lyckas måste du anpassa din kommunikation efter hur hjärnan tar emot och hanterar olika typer av information. Här är valen du behöver göra …

0,5–2 timmar

föreläsning storytelling företagssalongen

10 punkter som gör dig till ett lättare val än konkurrenterna

Räcker ”good enough” för att kunderna ska välja ditt varumärke istället för konkurrenternas? Föreläsningen handlar om vilka 10 punkter din marknadsföring inte får missa om du vill uppfattas som det bästa alternativet.

0,5–2 timmar

föreläsning storytelling företagssalongen

Kreativitet gör mirakel med marknadsföringen

Kreativ kommunikation är det enda som kan få dina kunder att vilja betala mer. Låter det konstigt? Det är ändå bara en av många ”mirakel” kreativitet kan hjälpa dig med. Få reda på hur det fungerar och hur du boostar din egen kreativitet?

0,5–2 timmar

föreläsning storytelling företagssalongen

Medierna där din marknadsföring får störst effekt

Är alla medier bra på allt? Eller behöver du välja beroende på vad du vill få ut av din marknadsföring? Här tittar vi på olika mediers styrkor och svagheter och hur du får dem att samarbeta på bästa sätt. Var beredd på överraskningar.

0,5–2 timmar

kurs marknadsföring mikael dahlgren

Hör gärna av dig om du har frågor.

Mikael Dahlgren

Kursledare & Föreläsare